Willem II draait thuis achterstand om tegen MVV na ontslag Robbemond

08-09-2023 23:06

Willem II heeft de eerste wedstrijd na het ontslag van Reinier Robbemond direct gewonnen. De ploeg van interim-trainer Peter van den Berg won vrijdagavond met 2-1 van MVV.

De bezoekers kwamen nog op voorsprong in Tilburg via Tunahan Tasçi. Jesse Bosch zorgde vlak voor rust voor de gelijkmaker. Verdediger Freek Heerkens kopte twintig minuten voor tijd uit een hoekschop de winnende treffer binnen.

Onder leiding van de tijdelijke trainer Van den Berg wist Willem II de achterstand om te buigen in een overwinning. Eerder deze week ontsloeg de club hoofdtrainer Reinier Robbemond en vertrok technisch directeur Teun Jacobs. Met de zege op MVV klimt Willem II voorlopig naar de derde plaats in de Keuken Kampioen Divisie met acht punten.