Transfernieuws

'Oud-Ajacied wacht hereniging met Ziyech na mislopen transfer naar PSV'

'Oud-Ajacied wacht hereniging met Ziyech na mislopen transfer naar PSV'

04-09-2023 15:32 Laatste update: 17:26

Galatasaray lijkt te gaan profiteren van het feit dat de transfermarkt langer open is in Turkijke. Zowel Tanguy Ndombele als voormalig PSV-target Davinson Sanchez zijn hard op weg naar de topclub.

PSV is naar verluidt heel de zomer bezig geweest met het aantrekken van Sanchez, maar de Eindhovenaren wisten de verdediger niet over te nemen van Tottenham Hotspur. Uiteindelijk viel de keuze op Armel Bella-Kotchap. Sanchez lijkt nu alsnog te vertrekken bij de Londenaren.

De doorgaans goed ingevoerde Fabrizio Romano meldt dat de Colombiaan in gesprek is met Galatasaray. Eerder trok de Turkse topclub onder meer Hakim Ziyech aan. Naast Sanchez moet ook Ndombele naar Istanbul komen. Daar heeft de transferexpert zelfs al een 'here we go' op losgelaten.

Sanchez zal definitief de overstap gaan maken naar Turkije. Dat betekent dat PSV deze winter niet meer voor hem aan zal kunnen kloppen. Bij Galatasaray komt Sanchez dus Ziyech tegen. De twee speelden samen bij Ajax toen de Amsterdammers in het seizoen 2016/2017 de Europa League-finale haalden onder Peter Bosz.