Transfernieuws

Update: 'PSV'er Sambo komt niet naar Twente als vervanger van Brenet'

Update: 'PSV'er Sambo komt niet naar Twente als vervanger van Brenet'

31-08-2023 10:24 Laatste update: 10:44

FC Twente hoopt zich nog voor het sluiten van de transfermarkt te versterken met Shurandy Sambo. De rechtsback van PSV wordt beschouwd als ideale vervanger van Joshua Brenet, mocht die op het laatste moment nog vertrekken uit Enschede. Dat meldt onder meer het Eindhovens Dagblad donderdagochtend.

Of PSV Sambo ook daadwerkelijk wil laten gaan, moet in de komende uren duidelijk worden. Twente heeft naar verluidt ongeveer één miljoen euro voor hem over. De 22-jarige vleugelverdediger kwam in het huidige seizoen alleen als invaller in actie en heeft met Sergiño Dest, Patrick van Aanholt en Jordan Teze geduchte concurrenten voor zich.

Sambo's contract bij PSV loopt nog maar tot het eind van het jaar. Vorig seizoen werd het jeugdexponent nog verhuurd aan Sparta Rotterdam, waar hij een uitstekende indruk maakte. Beide partijen kwamen nog niet tot een nieuwe overeenkomst, waardoor het aannemelijk is dat de Eindhovenaren open staan voor een vertrek.

Update: Leon ten Voorde van TC/Tubantia meldt vrijwel direct daarna dat Sambo niet naar Twente komt. 'De puzzel in Enschede is ook na de komst van Eiting nog niet helemaal gelegd', aldus de clubwatcher.