Transfernieuws

'Ligue 1-club wil Davinson Sánchez voor negen miljoen euro overnemen van Spurs'

'Ligue 1-club wil Davinson Sánchez voor negen miljoen euro overnemen van Spurs'

29-08-2023 11:12 Laatste update: 11:49

Davinson Sánchez stond deze zomer enige tijd op de radar van PSV, maar kan zijn carrière wellicht in Frankrijk vervolgen. Stade Rennes heeft een bod van negen miljoen euro uitgebracht op de voormalig verdediger van Ajax. 

Volgens L'Équipe is Stade Rennes, dat op het moment van schrijven zesde in de Ligue 1 staat, op zoek naar een centrale verdediger en past Sánchez in het profiel. Tottenham heeft nog niet gereageerd op het bod, maar zou een bedrag van tussen de tien en vijftien miljoen euro verlangen voor de speler. Sánchez loopt in 2024 uit zijn contract in Noord-Londen.

Sánchez werd in 2016 vanuit het Colombiaanse Nacional opgehaald door Ajax voor ruim vier miljoen euro. De verdediger maakte een zeer sterke indruk bij de Amsterdammers en vertrok na één seizoen voor 42 miljoen euro naar Tottenham. Sánchez kon in zijn eerste seizoen bij Tottenham nog op 31 wedstrijden rekenen als speler, maar met elk seizoen ging dat aantal naar beneden. Inmiddels komt de speler, die 143 keer in actie kwam voor de Spurs, niet voor in de plannen van manager Ange Postecoglou