Ten Hag lijdt eerste nederlaag van het seizoen tegen Tottenham Hotspur

19-08-2023 20:45

Erik ten Hag heeft met Manchester United zaterdag de eerste competitienederlaag geleden. Op bezoek bij Tottenham Hotspur ging de ploeg van de Nederlandse trainer met 2-0 onderuit.

United kreeg enkele grote kansen op een doelpunt, maar Bruno Fernandes en Antony troffen geen doel. Kort na rust kwam Tottenham op 1-0 via Pape Sarr, die de bal na een van richting veranderde voorzet binnen tikte.

Ondanks enkele mogelijkheden wist United daarna geen gelijkmaker te forceren. Antony schoot nog van ver buiten het strafschopgebied tegen de paal.

Diep in de tweede helft ging het helemaal mis voor de bezoekers. Een eigen doelpunt van Lisandro Martínez betekende de 2-0. De Argentijn werkte een voorzet ongelukkig in eigen doel.

Ten Hag zag met deze wedstrijd zijn ploeg de eerste nederlaag van het seizoen lijden in Londen. Vorige week won United nog de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Wolves.