Transfernieuws

'Bologna zet handtekening om onduidelijke reden niet, PSV en Schouten wachten af'

'Bologna zet handtekening om onduidelijke reden niet, PSV en Schouten wachten af'

15-08-2023 16:16
1

Bologna houdt de deal rondom Jerdy Schouten naar PSV om 'onduidelijke redenen' tegen, meldt het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren en de speler zijn klaar om de transfer wereldkundig te maken, maar de Italianen zijn dat op hun beurt nog niet.

Volgens het medium heeft Schouten de medische keuring succesvol doorlopen, zijn de presentatie-filmpjes al gemaakt en waren er zelfs ook al akkoorden tussen PSV en Bologna, maar is er nu een kleine kink ik de kabel. De Italianen weigeren vooralsnog om hun handtekening te zetten.

Wat de reden achter het weifelen van Bologna is, is vooralsnog onduidelijk. Dat zit PSV niet lekker, want de club wil Schouten zo snel mogelijk laten meetrainen zodat hij kan wennen aan het spel van Peter Bosz. In het ergste geval keert de middenvelder terug naar Italië om daar de training te hervatten.

Wat dus voor de volle honderd procent zeker is, is dat Schouten dinsdagavond niet bij de selectie zit voor het duel met Sturm Graz. PSV verdedigt in Oostenrijk een 4-1 voorsprong, die afgelopen dinsdag werd afgedwongen.