Transfernieuws

'Conceição gooit wel heel makkelijk de handdoek in de ring bij Ajax'

'Conceição gooit wel heel makkelijk de handdoek in de ring bij Ajax'

12-08-2023 12:59 Laatste update: 13:59
7

Francisco Conceição diende de afgelopen week een transferverzoek in en dat viel men ook op in #DoneDeal. In de transferpodcast van VoetbalPrimeur wordt de opvallende beslissing van de Portugees besproken. 

Hoofdredacteur Ruben Winkels stond te kijken van het nieuws. "Hij heeft gewoon een transferverzoek ingediend volgens VI, dat is het meest serieuze wat je kan doen als speler om aan te geven dat je weg wil. Ik kijk er wel van op, hij speelt er pas een jaar. Ze hebben ook Forbs gehaald... ik denk: ga nog even voor je kans."

Redacteur Lars Teunissen is niet onder de indruk van het besluit van Conceição, als de geruchten waar zijn. "Het klinkt alsof hij heel makkelijk de handdoek in de ring gooit. Onder Porto speelde hij onder de vleugels van papa en zijn familienaam is daar bekend. Misschien is dit wel een reality check voor hem."

Winkels ziet de speler graag aan het werk, maar de statistieken van de Portugees spreken niet in zijn voordeel. "Er was een tijd dat elke Ajax-fan om hem riep. Maar hij heeft weinig goals en weinig rendement. Er komt wel veel dreiging uit."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast

(edited)