Transfernieuws

'PSV-target kan voor een gelimiteerde transfersom vertrekken bij Wolfsburg'

'PSV-target kan voor een gelimiteerde transfersom vertrekken bij Wolfsburg'

07-08-2023 08:57 Laatste update: 08:57

Aster Vranckx zou voor een gelimiteerde transfersom mogen vertrekken bij Wolfsburg. Dit meldt het Eindhovens Dagblad. PSV bevestigde eerder al de interesse in de middenvelder, maar deed volgens de Duitse club nog geen officieel bod.

Vranckx heeft bij Wolfsburg een clausule in zijn contract waardoor hij voor twaalf miljoen euro mag vertrekken, zo weet het ED. Dit bedrag zou alleen voor buitenlandse clubs gelden. PSV wil echter eerst Sangaré verkopen, voordat het een bod uitbrengt op de Belg. De middenvelder staat voor een overgang naar Nottingham Forest en zou zo’n 37,5 miljoen euro moeten opleveren. 

Technisch directeur van Wolfsburg Marcel Schäfer reageerde eerder nog ontstemd op de werkwijze van van de Eindhovenaren. De Duitser was niet te spreken over de bekendmaking van de interesse in de media. PSV-directeur Earnest Stewart had volgens hem beter direct contact kunnen opnemen met de club over Vranckx.

"Als mijn collega uit Eindhoven informatie over Aster nodig heeft, kan hij mij bellen, dat gaat niet via de media", zei Wolfsburg-directeur Marcel Schäfer afgelopen weekend in de Wolfsburger Allgemeine.