Transfernieuws

'Al Ahli dendert door en hoopt vijfde topspeler los te weken bij FC Barcelona'

'Al Ahli dendert door en hoopt vijfde topspeler los te weken bij FC Barcelona'

03-08-2023 14:43

Al Ahli hoopt na de komst van Riyad Mahrez, Édouard Mendy, Roberto Firmino en Allan Saint-Maximin ook Franck Kessié deze zomer te verwelkomen. De middenvelder van FC Barcelona is het nieuwe transfertarget, nadat Sofyan Amrabat heeft aangegeven in Europa te willen blijven, meldt Fabrizio Romano.

Kessié maakte in zijn tijd bij AC Milan wekelijks een ijzersterke indruk, maar wist na zijn transfer naar FC Barcelona niet meer te imponeren. Mede door de moordende concurrentie in Spanje lijkt de Ivoriaanse middenvelder geen rol van betekenis meer te kunnen spelen bij Barça en dus is een zomerse transfer zeer realistisch. Al Ahli heeft een aanbieding gedaan, de bal ligt nu bij Kessié zelf.

Al Ahli houdt zich deze zomer niet in en presenteerde wereldtopper na wereldtopper. Kessié moet na Mahrez, Mendy, Firmino en Saint-Maximin alweer de vijfde topversterking worden voor de Saudische club. Amrabat wees een aanbieding van Al Ahli af en heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar het Manchester United van manager Erik ten Hag.