Transfernieuws

'Baumgartl afwezig bij oefenwedstrijd PSV en is volledig rond met Duitse club'

'Baumgartl afwezig bij oefenwedstrijd PSV en is volledig rond met Duitse club'

22 juli - 12:19 Laatste update: 12:24

Timo Baumgartl lijkt dan toch echt op weg naar de uitgang bij PSV. De verdediger van de Eindhovenaren is rond met Schalke 04 en komt zaterdagmiddag ook niet in actie tegen FC Augsburg.

Baumgartl kent geen gelukkig huwelijk met PSV en het lijkt er op dat beide spoedig uit elkaar gaan. Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat Schalke verregaande interesse had in de Duitse verdediger en dat hij transfervrij de overstap kon maken. Vanuit Eindhovense kant kwam echter het nieuws dat Baumgartl niet gratis de deur uit mocht lopen, maar dat een transfer wel in de lucht hing. Sky Sport Deutschland meldt nu dat Baumgartl en Schalke er volledig uit zijn en dat het enkel nog wachten is op groen licht tussen de clubs. De Duitser zal zaterdagmiddag ook niet in actie komen als PSV een oefenwedstrijd speelt tegen Augsburg.

In 2019 streek Baumgartl neer in Eindhoven, maar na twee seizoenen zonder veel succes werd er besloten om de Duitser te verhuren aan Union Berlin. PSV legde in de zomer van 2019 nog twaalf miljoen euro neer voor de mandekker, maar van dat bedrag zal er maar weinig terugkeren in de Eindhovense schatkist.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!