Ook Fortuna hoopte op Ihattaren: 'We dachten even dat er iets mogelijk was'

Ook Fortuna hoopte op Ihattaren: 'We dachten even dat er iets mogelijk was'

24 januari - 16:47
Eredivisie 0 Reacties

Fortuna Sittard dacht heel even kans te hebben op de komst van Mohamed Ihattaren. Door de goede contacten met de nieuwe zaakwaarnemer van de spelmaker hoopte technisch manager Sjoerd Ars op een stuntje.

Ali Dursun, de nieuwe zaakwaarnemer van Ihattaren, onderhoudt goede contacten met de beleidsbepalers in Sittard. Zo is hij de agent van spelmaker Mats Seuntjens en is hij de stiefvader van Mike van Beijnen, die door de Limburgers wordt verhuurd aan FC Den Bosch.

Ars bevestigt dat Fortuna heel even hoop koesterde. "De optie-Ihattaren heeft bij ons inderdaad op tafel gelegen", zegt hij tegen Voetbal International. "En we hebben echt even gedacht dat er iets mogelijk was, mede dankzij onze banden met Ali. Maar toen meldden FC Utrecht en Ajax zich en wisten we dat de kans klein was dat Ihattaren voor ons zou kiezen."

De spelmaker lijkt op weg naar Ajax. Juventus en de Amsterdammers zouden tot een akkoord zijn gekomen over een huurdeal met optie tot koop. "Ik geloof niet dat hij al ergens getekend heeft, maar ik denk dat de kans klein is dat hij straks voor Fortuna speelt", lacht Ars.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie