Transfernieuws

Update: Feyenoord neemt afscheid van Taabouni, die naar Qatar vertrekt

Update: Feyenoord neemt afscheid van Taabouni, die naar Qatar vertrekt

5 juli - 13:54 Laatste update: 14 juli - 15:31
1

De kans is groot dat Mohamed Taabouni naar Qatar vertrekt, meldt Voetbal International. De middenvelder van Feyenoord kan in de Qatar Super League gaan spelen voor een nog onbekende club.

Volgens het weekblad gaat de keuze van Taabouni waarschijnlijk vallen op avontuur in Qatar, maar ook een nieuwe uitdaging in de Eredivisie behoort tot de mogelijkheden. Excelsior was de club die met de middenvelder aan de haal hoopte te gaan, maar diens wens is om naar het Midden-Oosten te vertrekken.

Naar verluidt houdt Feyenoord ook nog een som met geld aan de transfer over. Taabouni is in het bezit van een contract tot de zomer van 2024 en zal moeten worden afgekocht. Daar zullen enkele tonnen genoeg voor zijn.

Het zou betekenen dat de 21-jarige Taabouni na één seizoen in Rotterdam al de deur achter zich dichttrekt. De Nederlander met Marokkaanse roots werd afgelopen zomer transfervrij van AZ overgenomen door Feyenoord. Onder Arne Slot kwam hij in het kampioensseizoen sporadisch aan spelen toe: vijf keer mocht hij invallen in de Eredivisie.

Update: Feyenoord heeft vrijdagmiddag afscheid genomen van Mohamed Taabouni. De speler tekent een driejarig contract bij Al Arabi. Volgens Voetbal international ontvangen de Rotterdammers een half miljoen euro en een doorverkooppercentage van twintig procent. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!