Transfernieuws

'PSV kan verloren spits zomaar terugkrijgen na huurperiode in Argentinië'

'PSV kan verloren spits zomaar terugkrijgen na huurperiode in Argentinië'

30-06-2023 08:39

PSV kan deze zomer zomaar worden verrast met een terugkeer van Maxi Romero. De 24-jarige spits wordt tot het einde van het kalenderjaar aan het Argentijnse Racing Club verhuurd, maar het is de vraag of die huurovereenkomst stand houdt. 

PSV verhuurde Romero, die geen rol van betekenis kon spelen, de vorige zomer uit aan Racing Club. De Argentijn verlengde zijn club destijds met één jaar, zodat PSV nog iets aan de speler kon verdienen. De Argentijnse club nam het leeuwendeel van het salaris van de spits op de rekening. PSV zou bovendien zeven ton ontvangen voor de huurovereenkomst, maar tot nu toe is het onduidelijk of dat bedrag daadwerkelijk is of wordt overgemaakt, schrijft het Eindhovens Dagblad

Romero heeft in Eindhoven geen toekomst en PSV hoopt dan ook dat de Argentijnse club zich aan de afspraken houdt. Gebeurt dit niet, dan bestaat de mogelijkheid dat Romero deze zomer voor het laatste halve seizoen terugkeert in de lichtstad. Met de aanstaande komst van Ricardo Pepi zitten de Eindhovenaren niet te wachten op een derde spits.