Ouders van overleden Gio (4) spreken zich uit: 'We hoorden níets van Vloet'

Ouders van overleden Gio (4) spreken zich uit: 'We hoorden níets van Vloet'

22 januari - 10:33
Eredivisie 0 Reacties

De ouders van Gio Roos (4), die om het leven kwam bij een auto-ongeluk waarbij Rai Vloet betrokken was, doen hun verhaal in De Telegraaf. De twee beweren dat Vloet niks van zich heeft laten horen na het ongeluk.

Vloet zat onder invloed achter het stuur bij het veelbesproken ongeval. Volgens informatie van De Telegraaf reed de middenvelder toen 203 kilometer per uur. De ouders van Gio, Steffin en Sanne, weigeren om langer hun mond te houden. Daarom spreken ze zich uit in De Telegraaf. "In een clubvideo zegt Vloet dat hij elke dag met ons meeleeft. Maar tot op heden hebben we níets van hem zelf gehoord", vertellen de twee.

Heracles liet Vloet aanvankelijk terugkeren bij de selectie, maar draaide dat besluit terug nadat het inzicht kreeg in de details van het ongeval. De ouders staan achter de nieuwe keuze van Heracles. "Uit respect naar Gio en ons, de nabestaanden, lijkt ons dat heel gewoon. Wacht tenminste het strafproces af. We willen de mensen en de supporters bedanken die hiervoor hebben gezorgd."

De ouders van Gio verbazen zich over de reactie van Vloet op het vreselijke ongeluk. "Alsof het voor hém heel erg is. Maar wij hebben ons kindje verloren. Ook wij zijn bij dat ongeluk lichamelijk gewond geraakt. En wij staan op de wachtlijst voor psychologische hulp."

Het is niet mogelijk om op dit artikel te reageren. Wij rekenen op jullie begrip. Team VN.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s