Nieuws

Jans neemt komende tijd rust: 'Of er moet een droomaanbieding komen'

Jans neemt komende tijd rust: 'Of er moet een droomaanbieding komen'

28-06-2023 14:40 Laatste update: 14:45

Ron Jans is blij dat hij even kan ontspannen na zijn vertrek bij FC Twente. De oefenmeester laat weten dat het lekker rustig is en dat hij voorlopig alleen bij een 'droomaanbieding' weer aan de slag gaat.

"Het is wel lekker om even te kunnen ademen", vertelt Jans in #DoneDeal de podcast van VoetbalPrimeur. "Ik ben eigenlijk helemaal niet moe na het afgelopen seizoen. Ik ben ook nog helemaal niet uitgekeken op dit vak. Maar het is wel lekker dat je dit kunt doen. Het is nu verhuizen, afscheid nemen van mensen, auto inleveren, huis inleveren. Dat soort dingen. Het voelde in ieder geval héél erg ontspannen."

Jans werd genoemd als een van de mogelijke kandidaten om Maurice Steijn op te volgen bij Sparta Rotterdam. "Er zijn meerdere dingen geopperd of gepolst. Ik heb gezegd wat ik ging doen en ik doe wat ik heb gezegd", is de oefenmeester duidelijk. Hij zal dan ook voorlopig niet op het voetbalveld te bewonderen zijn. "Of er moet een droomaanbieding komen. Dat zal niet gebeuren. Ik weet niet eens wat die droom is. Voorlopig ga ik vanaf de zijkant naar het voetbal kijken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!