Transfernieuws

'Sparta geeft hoop op Strootman nog niet op ondanks Italiaanse berichtgeving'

'Sparta geeft hoop op Strootman nog niet op ondanks Italiaanse berichtgeving'

27-06-2023 11:11 Laatste update: 11:00

Sparta Rotterdam heeft zijn hoop nog niet opgegeven om Kevin Strootman te verwelkomen. Dat alles ondanks geruchten over een contractverlenging van de speler bij Genoa, meldt Voetbal International

De Rotterdamse club is op zoek naar nieuwe versterkingen voor komende seizoen, waaronder een middenvelder. Van Sparta en Strootman is bekend dat de twee partijen al met elkaar hebben gesproken, maar daar is vooralsnog nog niets uitgekomen. De Kasteelheren zijn volgens VI alles behalve van plan om de hoop op een reünie op te geven.

De geruchten over zijn komst naar Rotterdam doen al langer de ronde. Italiaanse media melden echter dat de linksbenige middenvelder een akkoord heeft bereikt over contractverlenging bij Genoa. Sparta heeft naar verluidt nog geen afwijzing van Strootman ontvangen. Dit houdt de deur voor een mogelijke overgang van de 46-voudig Oranje-international naar Spangen nog altijd open.

Als Strootman besluit om terug te keren naar Sparta, zal hij niet werken onder leiding van Danny Blind. De voormalige Oranje-bondscoach liet eerder deze week weten aan Rijnmond alleen nog maar open te staan voor een trainerspositie bij een nationaal team. De vacature van Sparta-trainer is dan ook nog altijd niet ingevuld.