Nieuws

'Gosens wil meer speelminuten en voert gesprekken met Bundesliga-club'

'Gosens wil meer speelminuten en voert gesprekken met Bundesliga-club'

22-06-2023 11:03

De kans is groot dat Robin Gosens de Serie A gaat verruilen voor de Bundesliga. De linksback van Internazionale staat in de belangstelling van FC Union Berlin en nadert een akkoord met de club.

Dat melden Kicker en Fabrizio Romano. Volgens laatstgenoemde zijn de gesprekken tussen Gosens en Union Berlin in een gevorderd stadium. Slechts kleine details staan een persoonlijk akkoord nog in de weg. De 28-jarige vleugelverdediger lijkt volgend seizoen niet de eerste keuze te worden van trainer Simone Inzaghi, waardoor hij Milaan graag wil gaan verlaten. Union Berlin kan Gosens deze gewenste speelminuten wel bieden. De clubs zullen er onderling nog wel uit moeten komen.

Gosens stond onlangs nog met Internazionale in de Champions League-finale tegen Manchester City (1-0 nederlaag). De linkspoot, die een verleden in Nederland heeft, kwam als invaller binnen de lijnen. Op achttienjarige leeftijd verruilde Gosens VfL Rhede voor de jeugdopleiding van Vitesse. Via Jong Vitesse, FC Dordrecht, Heracles Almelo en Atalanta Bergamo kwam hij bij Internazionale terecht.