Transfernieuws

'Ajax was nooit geïnteresseerd in Sambo, is een verzinsel van zijn zaakwaarnemer'

'Ajax was nooit geïnteresseerd in Sambo, is een verzinsel van zijn zaakwaarnemer'

19-06-2023 15:32 Laatste update: 17:49

PSV trekt zich niet veel aan van de vermeende Ajax-interesse in Shurandy Sambo, maar volgens Ajax-watcher Mike Verweij is er geen sprake van interesse. De zaakwaarnemer van Sambo lijkt het verhaal in de wereld te hebben geholpen. 

Sambo brak dit seizoen door bij Sparta Rotterdam en speelt op huurbasis voor de Kasteelclub. Verweij denkt dat de zaakwaarnemer het verhaal heeft verzonnen om de onderhandelingspositie met PSV te versterken. "Ik denk dat de zaakwaarnemer van Sambo de naam van Ajax heeft laten vallen, om zo goed mogelijk de onderhandelingen met PSV in te kunnen gaan", meent Verweij in Kick-off de podcast. "Van wat ik heb begrepen, is er op dit moment geen interesse van Ajax in Sambo."

Bovendien denkt Verweij dat trainer Peter Bosz liever geen afscheid van de speler neemt. "Ik zie door het seizoen heen, omdat ik naar Ajax ga, niet heel veel wedstrijden van Sparta. Tijdens de play-offs echter wel en als ik nu één van de spelers moet noemen die een goede indruk maakte bij Sparta, dan was het Sambo. Écht een goede speler", besluit Verweij.