Transfernieuws

'Ten Hag en co. vangen bot: eerste bod United op Chelsea-middenvelder afgewezen'

'Ten Hag en co. vangen bot: eerste bod United op Chelsea-middenvelder afgewezen'

14-06-2023 18:46

Manchester United heeft een eerste bod op Mason Mount van iets meer dan 45 miljoen euro uitgebracht. Chelsea heeft het aanbod van The Mancunians naast zich neergelegd.

Dat meldt de doorgaans goed ingevoerde Fabrizio Romano. Het is een publiek geheim dat Erik ten Hag en consorten Mount graag naar Manchester zien komen. Nu zou er een eerste bod van meer dan 45 miljoen euro zijn uitgebracht op de Engelse middenvelder, maar daar werd Chelsea niet warm van.

Volgens Romano is Manchester United van plan om een nieuw bod uit te gaan brengen op de oud-spelverdeler van Vitesse. Ten Hag ziet Mount graag komen om meer opties te hebben op het middenveld. Dit seizoen kwam United geregeld in de problemen door blessures van Christian Eriksen en schorsingen van Casemiro.

Dat Chelsea meer verlangd voor Mount is wel opvallend. De middenvelder heeft nog maar een contract tot medio 2024, waardoor de Londenaren hem moeten verkopen of moeten verlengen om nog een geldbedrag te kunnen vangen voor Mount. Van een verlenging lijkt geen sprake, omdat de spelverdeler niet tevreden is over zijn speeltijd in Londen.