Transfernieuws

'Bayern wil Gravenberch definitief niet kwijt, maar laat oog vallen op Rice'

'Bayern wil Gravenberch definitief niet kwijt, maar laat oog vallen op Rice'

20 mei - 13:21

Bayern München heeft zijn zinnen gezet op een mogelijke komst van Declan Rice. De Engelsman wordt door de Premier League-top begeerd en kan weleens onderdeel gaan worden van een transfercarrousel waar ook Ryan Gravenbrech onderdeel van is.

Bayern bekijkt zijn opties voor komende zomer en volgens journalist Christian Falk is één van de namen die van Rice. De Engelsman lijkt bijna zeker een transfer te gaan maken komende zomer, maar werd tot nu toe enkel begeerd door Premier League-giganten Chelsea, Manchester United en Liverpool. Volgens Falk had Thomas Tuchel de Engelse middenvelder al naar Chelsea willen halen. 'Bayern ziet echter wel in dat de kansen klein zijn aangezien ze ook nog een spits willen halen', meldt de journalist.

Aangezien de Engelsman een prijskaartje van honderd miljoen euro om zijn nek heeft hangen, kijken meerdere ploegen ook naar goedkopere alternatieven zoals Gravenberch. Falk stelt echter dat de Nederlander onder geen beding mag vertrekken. Manchester United zou hebben geïnformeerd naar de Nederlandse middenvelder, maar Tuchel is erg gecharmeerd van de voormalig Ajacied. Een mogelijke komst van Rice kan verandering in de zaak brengen. Ook speelt de toekomst van Joshua Kimmich een rol. De Duitser staat in de belangstelling van FC Barcelona.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie