Nieuws

'Honger van Real Madrid na Bellingham niet gestild: opnieuw interesse in Mbappé'

'Honger van Real Madrid na Bellingham niet gestild: opnieuw interesse in Mbappé'

11-05-2023 09:46

Real Madrid wil zich komende zomer niet alleen versterken met Jude Bellingham, maar ook met Kylian Mbappé. Volgens The Telegraph gaan de Madrilenen opnieuw een poging doen om de Fransman bij Paris Saint-Germain los te weken.

Afgelopen zomer ondertekende Mbappé nog een megacontract bij PSG, dat hem naast een hoog salaris ook veel macht binnen de club gaf. Volgens de Engelse kwaliteitskrant willen de Parijzenaren nog altijd een elftal rondom de Franse superster bouwen, maar heeft Real opnieuw een hengeltje uitgegooid in de Seine.

Nadat er een definitief akkoord is bereikt met Borussia Dortmund over Bellingham, wordt het vizier op Mbappé gericht. Volgens The Telegraph wil De Koninklijke gebruik maken van de onrust die binnen de club heerst, aangezien de toekomst van Lionel Messi in ieder geval niet in Frankrijk ligt en die van Neymar erg onzeker is.

Er zal flink wat geld over de toonbank geschoven moeten worden wanneer Real Madrid wil toeslaan. De marktwaarde van Mbappé wordt getaxeerd op zo’n 180 miljoen euro, een bedrag wat dus als minimaal wordt gezien in de onderhandelingen.