Nieuws

Gakpo houdt vertrouwen in Liverpool: 'Plek in de top vier is nog steeds mogelijk'

Gakpo houdt vertrouwen in Liverpool: 'Plek in de top vier is nog steeds mogelijk'

06-04-2023 22:23 Laatste update: 22:35

Cody Gakpo heeft nog altijd vertrouwen in een goede afloop van het Premier League-seizoen. De Oranje-international staat met The Reds op de achtste plek, met 29 punten achterstand op koploper Arsenal.

Volgens Gakpo is plek vier nog altijd haalbaar voor Liverpool, dat tien punten achter huidige nummer vier Manchester United staat. "We weten waar we toe in staat zijn, dus de bal ligt bij ons". vertelt de oud-PSV'er in gesprek met The Athletic. "In uitwedstrijden moeten we sowieso een stuk beter zijn, want daar ligt echt wel een minder punt van ons nu. Maar er is nog niks verloren. Het halen van een plek in de top vier is nog steeds mogelijk."

De komende wedstrijd moet Liverpool flink aan de bak. Op het eigen Anfield komt koploper Arsenal op bezoek. "We hebben een geweldige selectie met veel kwaliteit. Onze mentaliteit is hetzelfde gebleven, want deze club moet voor prijzen spelen." 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!