Nieuws

Ziyech reageert op mislopen Afrika Cup: 'Het boeit me eigenlijk niet zoveel'

Ziyech reageert op mislopen Afrika Cup: 'Het boeit me eigenlijk niet zoveel'

06-01-2022 10:23 Laatste update: 13:04

Hakim Ziyech maakte woensdag in de met 2-0 gewonnen League Cup-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur een sterke indruk en werd uitgeroepen tot Man of the Match. Na afloop sprak de Marokkaans international over het mislopen van de Afrika Cup. Hij werd door bondscoach Vahid Halilhodzic buiten de selectie gelaten.  

Na afloop van het duel tegen The Spurs stond Ziyech tegenover de verslaggever van beIN Sports te woord. Hij nam de felicitaties voor zijn sterke spel in ontvangst. "Ik doe mijn werk en probeer zo goed mogelijk te presteren." Vervolgens reageerde de veertigvoudig Marokkaans international op het mislopen van de Afrika Cup. "Alles wat er naast het voetbal gebeurt, is niet zo belangrijk. Op dit moment boeit het me eigenlijk niet zoveel, eerlijk gezegd." 

Over het veelbesproken interview van Romelu Lukaku met Sky Sport Italia, die woensdag terugkeerde in de basis bij Chelsea, wil Ziyech niet te veel uitweiden. "Hij heeft zijn interview gehad. Het is beter om het daarbij te laten. Als team moeten we hem ondersteunen. Laten we het achter ons laten en focussen op wat er nog komt."