Nieuws

Ultee ziet geeft Koeman tip: 'Zou me niet verbazen als hij ooit in Oranje komt'

Ultee ziet geeft Koeman tip: 'Zou me niet verbazen als hij ooit in Oranje komt'

22-03-2023 14:25

Zian Flemming in het Nederlands elftal, Sjors Ultee ziet het wel gebeuren. De trainer van SC Cambuur kan lezen en schrijven met de middenvelder van Millwall FC en onderschrijft zijn kwaliteiten.

Afgelopen seizoen was Flemming degene die Fortuna Sittard bijna hoogstpersoonlijk in de Eredivisie hield. De aanvallende middenvelder was goed voor twaalf doelpunten en vier assists waar hij meer dan belangrijk mee was voor de Limburgers, waar Ultee het op dat moment voor het zeggen had. Het leverde Flemming een transfer naar de Championship op, voor 2,5 miljoen euro.  

Ultee zou wel weten wie hij kiest wanneer hem de vraag wordt gesteld of hij Burak Yilmaz of Flemming zou kiezen. "Flemming. Hij heeft een groot aandeel gehad in de prestatie van afgelopen jaar dus mijn dan daarvoor", begint de oefenmeester in het programma Milan en Fresia parkeren de bus bij ESPN. Het zou hem niet verbazen wanneer Flemming op een dag het Oranje-shirt draagt. "Ik heb het ergens al wel eens voorzichtig gezegd, maar het zou me niet verbazen als hij ooit in Oranje komt."

Ook dit seizoen liegen de statistieken er niet om bij Flemming. De aanvallende middenvelder kwam in totaal al dertien keer tot scoren en gaf twee assists bij Millwall.