Nieuws

Mogelijk volgende klap United: Casemiro onzeker voor Europees duel met Real Betis

Mogelijk volgende klap United: Casemiro onzeker voor Europees duel met Real Betis

06-03-2023 22:14
1

Manchester United moet vrezen voor een afwezigheid van Casemiro. De Braziliaanse middenvelder kreeg tijdens het duel met Liverpool FC last van zijn spieren en moet het Europese treffen met Real Betis mogelijk laten schieten.

ESPN meldt dat de middenvelder geblesseerd en is dat zijn situatie wordt geëvalueerd door de medische staf van United. The Red Devils verloren het afgelopen weekend met maar liefst 7-0 van Liverpool FC, waarmee het de grootste nederlaag in bijna honderd jaar tijd leed.

United staat donderdag tegenover Real Betis in de achtste finales van de Europa League en het is nog onzeker of Casemiro kan meedoen. Tijdens het duel wisten de camera's al na een kwartier in te zoomen op de Braziliaan, die duidelijk last bleek te hebben van iets. 

Casemiro kwam in de winter over van Real Madrid en maakt tot dusver een zeer goede indruk bij United. De Braziliaan is balvast en pikt ook meer dan eens zijn doelpunt mee in Engeland. Casemiro scoorde ook tegen Liverpool, maar kopte raak vanuit buitenspelpositie.