Nieuws

Gimenez over collega-spits: 'Danilo en ik geven onze levens voor elkaar'

Gimenez over collega-spits: 'Danilo en ik geven onze levens voor elkaar'

01-03-2023 23:07 Laatste update: 23:08
2

Santiago Gimenez is ontzettend gelukkig met de bekerzege op bezoek bij sc Heerenveen. De Feyenoord-spits maakte het enige doelpunt van de wedstrijd, maar blijft kritisch.

"Al the glory to God", steekt Gimenez van wal in gesprek met ESPN. "Mijn teamgenoten hebben mij in de positie gebracht om te scoren. De pass van Danilo was geweldig. Ik moet daar als spits gewoon zijn in die situatie. Ik leek misschien wel koel, maar ik was echt wel nerveus", reageert hij op zijn doelpunt. "Het was niet lang meer, en het was echt moeilijk vandaag."

Giménez is uiterst tevreden over zijn samenwerking met collega-spits Danilo. De Braziliaan kwam binnen de lijnen en leverde de assist bij de 0-1. "We zijn natuurlijk allebei Zuid-Amerikanen. We kennen elkaar goed en kunnen het goed met elkaar vinden. Onze trainer is intelligent, hij weet precies wanneer hij ons wel en niet samen kan laten spelen. Danilo en ik geven onze levens voor elkaar", zegt de Mexicaan, die tegelijkertijd ook kritisch blijft. "We speelden zeker niet onze beste wedstrijd. Maar als het niet gaat zoals we willen, moeten we 'warriors' zijn. Dat is Feyenoord."