Nieuws

'Weghorst en De Jong vechten het weer uit op het middenveld, Malacia naar de bank'

'Weghorst en De Jong vechten het weer uit op het middenveld, Malacia naar de bank'

23-02-2023 10:31

Wout Weghorst en Frenkie de Jong staan donderdagavond allebei aan de aftrap van het duel tussen Manchester United en FC Barcelona, vermoeden internationale media. De rol die eerstgenoemde Nederlander mag vervullen is alleen nog wel een groot vraagteken.

Een week terug in het Spotify Camp Nou (2-2) begon Weghorst als 'tien' om De Jong het leven zuur te maken. Of Erik ten Hag dat foefje donderdagavond weer uit de hoge hoed tovert, is nu de vraag. Manchester Evening News verwacht in ieder geval van wel, evenals een plek op de bank voor Tyrell Malacia. De Nederlander stond nog wel in de basis in de heenwedstrijd.

Bij Barcelona ontbreken Gavi en Pedri, en dus heeft Xavi een probleem op het middenveld. Volgens MARCA lost de Spaanse oefenmeester dit op door Sergio Busquets en Sergi Roberto naast De Jong te posteren, terwijl andere media denken dat Franck Kessié het mag gaan laten zien.

Vermoedelijke opstelling Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Martínez, Shaw; Casemiro, Weghorst, Sabitzer; Fernandes, Rashford, Sancho.

Vermoedelijke opstelling Barcelona: Ter Stegen; Koundé, Araujo, Christensen, Balde; Busquets, De Jong, Sergi Roberto; Raphinha, Lewandowski, Ferran Torres.