Nieuws

Opsteker voor Ten Hag: duo keert terug in United-selectie voor treffen met Barça

Opsteker voor Ten Hag: duo keert terug in United-selectie voor treffen met Barça

22-02-2023 15:26

Erik ten Hag kan donderdagavond tegen FC Barcelona weer beschikken over Harry Maguire en Antony. Het tweetal ontbrak afgelopen week tijdens het duel in het Spotify Camp Nou (2-2), maar is er op Old Trafford wel bij.

De terugkeer van Maguire en Antony is een flinke opsteker voor Manchester United. Voorafgaand aan het eerste duel met Barcelona werd verwacht dat het tweetal ook de return niet zou halen, maar niets is minder waar.

"We hebben nog een training te gaan, maar ik verwacht Maguire en Antony terug te hebben", begint Ten Hag op de persconferentie. Dat geldt niet voor Anthony Martial, de andere twijfelachtige geblesseerde. "Hij is terug op het veld maar traint nog niet mee met de groep. Daar moeten we op wachten."

Tactisch plan

Afgelopen donderdag had Ten Hag met Wout Weghorst op 'tien' een aardig foefje in huis. Heeft de Nederlandse manager aankomende donderdag weer zoiets in petto? "Wat we morgen gaan doen zie je morgen op het veld. We hebben een idee natuurlijk, maar je zal het zien", besluit de oefenmeester mysterieus.