Nieuws

Lukaku: 'Ik hoop uit de grond van mijn hart bij Inter terug te keren'

Lukaku: 'Ik hoop uit de grond van mijn hart bij Inter terug te keren'

30-12-2021 19:39

Romelu Lukaku heeft uitgehaald naar Chelsea-manager Thomas Tuchel. De Belg is ontevreden met de speelwijze van de Duitse coach en bespreekt zijn transfer van Internazionale naar The Blues.  

In een groot eindejaarsinterview met Sky Sport Italia bespreekt Lukaku de huidige situatie bij Chelsea. "Fysiek ben ik helemaal in orde, maar ik ben momenteel niet gelukkig met de situatie bij Chelsea. Tuchel heeft ervoor gekozen om een ander systeem te spelen". 

Na langdurig blessureleed was Lukaku in de afgelopen twee wedstrijden (tegen Aston Villa en Brighton & Hove Albion) trefzeker. "Ik zal niet opgeven, ik blijf professioneel", tekent het Italiaans medium op.   

"Ik hoop vanuit de grond van mijn hart ooit terug te keren bij Inter. Niet aan het einde van mijn carrière, maar wanneer ik nog op topniveau zit en zo samen prijzen te winnen", is de 28-jarige fysiek sterke spits uitgesproken. Hij noemt dit 'het juiste moment om te praten' over zijn verdere toekomst.  

De emoties die loskwamen bij de fans na zijn overstap van de Nerazzurri naar Chelsea waren niet mals, nadat Lukaku zijn vertrekwens kenbaar had gemaakt. "Ik wil mijn excuses aanbieden aan de Inter-fans, de timing van mijn woorden was verkeerd: wat jullie voor mij gedaan hebben, zal ik altijd blijven herinneren."