Transfernieuws

'Schuurs in belangstelling van Engelse topclubs, Torino verlangt 50 miljoen euro'

'Schuurs in belangstelling van Engelse topclubs, Torino verlangt 50 miljoen euro'

16-02-2023 08:20

Perr Schuurs is bezig aan een sterk seizoen bij Torino FC en kan in de zomer vertrekken naar Engeland. Een groot deel van de Big Six is geïnteresseerd in de voormalige mandekker van Ajax, maar zal wel flink de portemonnee moeten trekken.

Volgens Tuttosport moet Schuurs, die Torino in augustus nog negen miljoen euro kostte, minstens 50 miljoen euro opleveren. De verdediger speelde tussen 2018 en 2022 bij Ajax, maar kon nooit lange tijd een basisplaats vasthouden. In de Serie A weet de verdediger wél te imponeren en dat zorgt voor de nodige interesse.

Onder meer Tottenham Hotspur, Manchester United en Liverpool zouden de verdediger graag willen overnemen. De ploeg van Jürgen Klopp zou al hebben aangeklopt in Turijn en heeft te horen gekregen dat de prijs 50 miljoen euro bedraagt. Schuurs ligt tot 2026 bij Torino. De ploeg staat knap zevende in Italië en kreeg pas 23 tegentreffers te verwerken. Ter vergelijking: nummer twee Inter (26) en nummer drie Atalanta (24) zagen vaker een tegendoelpunt.