Transfernieuws

'PSV heeft Branthwaite nog niet definitief binnen, Everton acht bod onvoldoende'

'PSV heeft Branthwaite nog niet definitief binnen, Everton acht bod onvoldoende'

30-01-2023 14:22

PSV heeft de eerste poging ondernomen om Jarrad Branthwaite permanent naar Eindhoven te halen, maar is daar tot dusver niet in geslaagd. De centrale verdediger wordt gehuurd van Everton, maar The Toffees vonden het eerste bod van de Eindhovenaren onvoldoende. 

Branthwaite maakte afgelopen zomer de overstap van Everton naar PSV en ligt tot het einde van dit seizoen vast op huurbasis. PSV is echter overtuigd van de kwaliteiten van de Engelsman en wil de verdediger graag langere tijd vastleggen. Voetbal International meldt dat PSV een eerste poging heeft gedaan de verdediger op vaste basis te strikken, maar Everton is niet onder de indruk van het bod en heeft bedankt. De verdediger zou de Engelse club zeven tot miljoen euro moeten opleveren.

De twintigjarige speler heeft zich uitstekend ontwikkeld in de lichtstad en geldt daar nu als vaste basisspeler onder trainer Ruud van Nistelrooij. Everton is op de hoogte van de sterke ontwikkeling van de speler en zal deze niet zomaar laten vertrekken. Branthwaite ligt tot 2025 vast bij Everton.