Nieuws

United nog steeds onwerkelijk voor Weghorst: 'Zal dat telefoontje nooit vergeten'

United nog steeds onwerkelijk voor Weghorst: 'Zal dat telefoontje nooit vergeten'

21-01-2023 19:08
1

Wout Weghorst voelt zich als een kind zo blij dat hij voor Manchester United speelt. De in Borne geboren spits weet nog precies hoe zijn zaakwaarnemer hem voor het eerst vertelde over de interesse van de Engelse grootmacht.

Middels een telefoontje werd Weghorst op de hoogte gebracht van de interesse van United. "Het telefoontje kwam in de avond", begint de spits bij Sky Sports. "Het was al redelijk laat. Ik was aan het appen met mijn zaakwaarnemer, want ik was niet blij met de training van Besiktas. Daar klaagde ik over eerlijk gezegd. Ik lag in bed met de baby in mijn armen en toen besloot hij mij te bellen."

Wat er tijdens dat telefoongesprek gebeurde, zal Weghorst niet meer vergeten. "Hij dacht dat het het goede moment was, want hij werkte er al enige tijd aan. Het was zo vergevorderd, dat hij het durfde te vertellen. Ik zal dat telefoontje nooit meer vergeten. Ik wist vanaf de allereerste seconde dat ik geen enkele twijfel had."

Dagen later tekende de Nederlandse spits een contract voor de club van Erik ten Hag, iets wat hem nog steeds vreemd is. "Als je op Carrington rondloopt en je ziet het grote Manchester United-logo... Dan kan ik heel stoer klinken en cool zijn, maar nee, dat is heel speciaal en ik daar ben ik heel erg trots op. Ik zal alles geven voor deze club", besluit hij.