Nieuws

Excelsior-spits Kharchouch ambitieus: 'Ik wil nog het Marokkaans elftal halen'

Excelsior-spits Kharchouch ambitieus: 'Ik wil nog het Marokkaans elftal halen'

19-01-2023 13:05

Reda Kharchouch droomt ervan om uit te komen voor de nationale ploeg van Marokko. De spits van Excelsior staat er desondanks wel voor open om een transfer naar de zandbak te maken en daar heeft hij zo zijn eigen redenen voor.

Kharchouch wordt bij MirrorTalk van ESPN door host Kenneth Perez gevraagd naar zijn dromen. "Ik wil nog het Marokkaans elftal halen. Voor mijn blessure ben ik afgevallen bij de laatste vier, dus het is wel haalbaar. Ik voel wel de prikkels. Het ligt wel aan mezelf om fit te zijn en volle bak te gaan om die plek te bemachtigen", reageert de spits van Excelsior. 

Kharchouch geeft eerlijk toe dat hij een transfer naar de zandbak ziet zitten. "Of dit met geld te maken heeft? Ja, zeker. Daar moet je wel eerlijk over zijn. Je wilt jezelf natuurlijk voor je familie wel financieel onafhankelijk maken", aldus de spits van Excelsior, die ook denkt aan zijn toekomst. "Ik wil mijn trainersdiploma's ook nog halen en die zijn niet goedkoop. Momenteel ben ik bezig met UEFA B. Die andere twee zijn best wel prijzig en dan moet je ook nog toegelaten worden."