Nieuws

Ten Hag heeft er weer optie bij: Sancho keert terug op trainingsveld Man United

Ten Hag heeft er weer optie bij: Sancho keert terug op trainingsveld Man United

18-01-2023 06:43

Jadon Sancho is teruggekeerd op het trainingsveld van Manchester United. De aanvaller kampte lang met mentale problemen, maar is nu op de weg terug.

Sancho kwam voor het laatst in actie tijdens het 1-1 gelijkspel met Chelsea. De Engelse aanvaller kende een wisselvallige eerste seizoenshelft en werd niet opgenomen in de selectie van Engeland voor het WK. Sancho reisde tijdens het eindtoernooi af naar Noord-Brabant om daar op het veld van OJC Rosmalen voor zichzelf te trainen.

De vleugelspeler liet het trainingskamp van Manchester United in Spanje aan zich voorbij gaan. Manager Erik ten Hag beweerde dat Sancho niet fit genoeg zou zijn geweest om mee af te reizen met de selectie.

"Hij heeft in het begin van de competitie een paar goede wedstrijden gespeeld, maar daarna zakte zijn niveau terug. Soms weet je niet wat de oorzaak daarvan is", aldus Ten Hag destijds. "Het is een combinatie van fysiek en mentaal. We proberen te onderzoeken wat er aan de hand is en hem snel weer terug te krijgen."

Manchester United speelt woensdagavond tegen Crystal Palace in de Premier League. Het ligt niet in de lijn der verwachtingen dat Sancho al bij de selectie zal zitten.