Breaking news

Opnieuw een klapper bij Chelsea: Mudryk zet handtekening onder megacontract

Opnieuw een klapper bij Chelsea: Mudryk zet handtekening onder megacontract

15-01-2023 15:35
1

Chelsea heeft zich officieel versterkt met Mykhaylo Mudryk. De Oekraïense sensatie komt over van Shakhtar Donetsk en heeft zijn handtekening onder een megacontract gezet op Stamford Bridge.

Dat Mudryk naar de Premier League zou verkassen lag al lang in het verschiet, maar dat het Chelsea zou worden was lang niet zeker. Het was Arsenal dat ver wilde gaan voor de aanvaller, maar The Gunners werden op het laatste moment afgetroefd door The Blues. De Oekraïener heeft zichzelf voor 8,5 jaar aan de club verbonden.

Met de deal is een enorme transfersom van honderd miljoen euro gemoeid. Opnieuw een flinke investering van eigenaar Todd Boehly, die eerder deze transferwindow al Benoît Badiashile, Andrey Santos, David Datro Fofana en João Félix naar de club wits te halen.

Het zou goed kunnen dat Chelsea zich ondanks het aantrekken van Félix en Mudryk nog altijd verder wil versterken in de aanval. De Londenaren klopten afgelopen week nog bij PSV aan voor Noni Madueke en zouden zelfs al een bod van dertig miljoen euro hebben neergelegd in Eindhoven.