Nieuws

'Danjuma kan seizoen op huurbasis afmaken bij oude club in Premier League'

'Danjuma kan seizoen op huurbasis afmaken bij oude club in Premier League'

12-01-2023 19:39 Laatste update: 19:39

Arnaut Danjuma keert mogelijk terug naar de Premier League. The Athletic meldt dat zijn oude club Bournemouth de beste papieren heeft om de Nederlandse vleugelaanvaller deze winter op te pikken bij Villarreal. 

Bournemouth, de huidige nummer zestien van de Premier League, is 'confident' over een akkoord met Villarreal en Danjuma, schrijft The Athletic. De Oranje-international is geen onbetwiste basisspeler meer bij Villarreal, waardoor de Spaanse club hem graag van de hand wil doen. Everton en Nottingham Forest hebben naar verluidt ook interesse in de aanvaller, maar The Cherries hebben de beste papieren. Bournemouth wil de voormalig speler van onder meer PSV en NEC huren mét optie tot koop.

Danjuma speelde tussen 2019 en 2021 al voor de Premier League-club. Hij schitterde destijds op het tweede niveau van Engeland en verdiende zodoende een transfer naar Villarreal. De Oranje-international speelde al 52 wedstrijden voor Bournemouth. Hierin was hij goed voor zeventien doelpunten en acht assists.