Nieuws

Xavi weet niets van Memphis-meeting Atlético, Aubameyang alleen 'gratis' in beeld

Xavi weet niets van Memphis-meeting Atlético, Aubameyang alleen 'gratis' in beeld

11-01-2023 17:35

Xavi Hernández is niet op de hoogte van de vermeende interesse van Atlético Madrid in Memphis Depay. De coach van FC Barcelona hoopt dat zijn selectie blijft zoals hij is.

De doorgaans goed ingevoerde Fabrizio Romano meldde dinsdag dat Memphis op de radar is verschenen bij Atlético na het vertrek van João Félix naar Chelsea FC. Bovendien komt de Oranje-international amper aan spelen toe in Catalonië én heeft hij een aflopend contract bij Barça.

Barcelona en Atlético zouden een meeting hebben ingepland om te praten over de aanvaller, maar daar weet Xavi niets vanaf. "We zijn blij met de huidige selectie. In principe zullen er geen veranderingen plaatsvinden. Er heeft ook geen meeting plaatsgevonden", aldus de trainer op de persconferentie. "Memphis Depay? We weten van niets", vervolgt de Spanjaard. "We zullen wel zien wat er gebeurt. Ik heb de directie verteld dat ik erg blij zou zijn als de selectie zo blijft zoals hij is."

Romano bevestigt dat Pierre-Emerick Aubameyang, die deze zomer nog vertrok bij Barça, in beeld zou zijn als vervanger van Memphis. De Catalanen hebben echter alleen interesse in een transfervrije overstap.

@voetbalnieuwsvn Goeie stap voor Memphis?👀🇪🇸 #depay #fy #vj #transfer #memphis #memphisdepay #transfernieuws #voetbalnieuws #daanjurgers #voetbal #fcbarcelona #fcb #atleticodemadrid #atletico #joaofelix #felix #primeradivision #laliga #oranje #nederlandselftal #voorjou #voorjoupagina #foryou ♬ A moist healing song - Nez Tunes