Nieuws

Cocu hoopt op terugkeer van Pröpper: 'Hij zal de knoop wel snel doorhakken'

Cocu hoopt op terugkeer van Pröpper: 'Hij zal de knoop wel snel doorhakken'

05-01-2023 21:26

Davy Pröpper traint nog altijd mee met Vitesse, maar het is geen uitgemaakte zaak dat de middenvelder terugkeert in het profvoetbal. Trainer Philip Cocu verwacht dat de knoop snel zal worden doorgehakt.

Pröpper besloot vorig seizoen te stoppen met voetballen, maar keerde eind 2022 terug op het trainingsveld. Bij zijn oude club Vitesse traint de middenvelder nu een tijdje mee met de hoofdmacht. Het is nog niet bekend of Pröpper een contract gaat tekenen in Arnhem. "We hebben geen deadline afgesproken. Dat is aan Davy zelf", zegt Cocu tegen ESPN. "Maar ik kan me voorstellen dat op een gegeven moment dat gevoel wel weer terugkomt bij hem, of niet, dus hij zal de knoop wel snel doorhakken."

Vitesse heeft het financieel lastig en dus zou een transfervrije versterking als Pröpper meer dan welkom zijn. "Er zijn weinig mogelijkheden. We moeten positief zijn, maar ook realistisch. Door de nieuwe eigenaar zijn er een hoop dingen veranderd, maar dat wil niet zeggen dat alle problemen zijn opgelost", besluit Cocu.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!