Nieuws

'Eriksen-terugkeer naar Ajax uitgesloten, andere clubs tonen wel belangstelling'

'Eriksen-terugkeer naar Ajax uitgesloten, andere clubs tonen wel belangstelling'

18-12-2021 08:09

Hoewel er veel gespeculeerd werd over een terugkeer van Christian Eriksen naar Ajax, weet transferexpert Fabrizio Romano dat dit niet aan de orde is. Ajax heeft zich niet gemeld bij de belangenbehartigers van de middenvelder. Twee andere clubs daarentegen wel. 

Eriksen en Internazionale zijn sinds vrijdag officieel uit elkaar, waardoor de Deen kan uitkijken naar een nieuwe club. Een terugkeer naar Ajax was één van de voor de hand liggende opties, maar dat gaat er niet van komen. Het is niet bekend welke clubs interesse in de diensten van Eriksen kenbaar hebben gemaakt.

De 109-voudig Deens international mag dan nog geen onderdak gevonden hebben, volgens zaakwaarnemer Martin Schoots staat één ding vast. "Ik kan wel zeggen dat Christian zal blijven voetballen. Twee clubs hebben me een paar weken geleden gebeld voor hem", onthult hij in gesprek met La Gazzetta dello Sport.

Een rentree in de Serie A is niet meer mogelijk, nadat Eriksen een defibrillator heeft gekregen. Een noodgedwongen vertrek bij Inter was onafwendbaar. De spelmaker traint momenteel mee bij Odense BK om fit te blijven.