Transfernieuws

'Karsdorp kan rekenen op Premier League-interesse, na het WK mogelijk een bod'

'Karsdorp kan rekenen op Premier League-interesse, na het WK mogelijk een bod'

13-12-2022 08:33

Rick Karsdorp kan mogelijk een transfer maken naar de Premier League. Gianluca Di Marzio meldt dat Fulham de rechtsback op het oog heeft.

Karsdorp ligt momenteel in de clinch met zijn club AS Roma en trainer José Mourinho. De coach uitte openlijk zijn kritiek op de rechtsback en dat heeft ertoe geleid dat de relatie tussen de twee en ook de relatie tussen Karsdorp en de club flink is bekoeld. Nu lonkt er mogelijk een uitweg naar de Premier League.

Fulham zou geïnteresseerd zijn om de oud-Feyenoorder over te nemen van de Serie A-club. De directie van AS Roma en Mourinho hebben al duidelijk gemaakt dat ze alleen openstaan voor een permanente transfer of een ruil met een andere speler. Fulham is momenteel de club met de meeste interesse en overweegt een bod na het WK.

Ook Torino en Lille zouden interesse hebben in Karsorp. Die twee clubs zouden echter alleen openstaan voor een huurtransfer. Juventus zou in een eerder stadium ook interesse hebben getoond. 

Bij Fulham zou Karsdorp de concurrentie aan moeten gaan met Kenny Tete. De oud-Ajacied speelde dit seizoen negen Premier League-duels en gaf daarin drie assists.