Nieuws

'Zaakwaarnemer Ihattaren heeft PSV nog gebeld, is nu niet aan de orde'

'Zaakwaarnemer Ihattaren heeft PSV nog gebeld, is nu niet aan de orde'

12-12-2022 23:19
1

De zaakwaarnemer van Mohamed Ihattaren heeft enkele weken geleden contact gelegd met PSV, laat algemeen directeur Marcel Brands weten. Een terugkeer van Ihattaren is momenteel niet aan de orde, maar geheel de deur dicht doen doet Brands ook niet.

Brands spreekt maandag op een forumavond van de Supportersvereniging PSV en deelde het nieuwtje. "In de voetballerij weet je het nooit, maar op dit moment is het totaal niet aan de orde", voegt Brands daar aan toe. "Ik ken Mo al vanaf dat hij heel jong is en dan kwam ik hem op De Herdgang weleens tegen. Je hebt iets met hem en ik vind het doodzonde, want het is een fantastische speler. Buiten het veld is er wel heel veel mis gegaan, maar ik ken niet alle details. Als je de helft moet geloven van wat je allemaal leest, dan is het veel."

Ihattaren heeft een hectische periode achter de rug. Bij PSV wilde het niet vlotten met trainer Roger Schmidt en uiteindelijk werd de speler aan Juventus verkocht. De Turijnse club verhuurde Ihattaren aan Sampdoria, maar daar kwam de speler niet opdagen. Uiteindelijk besloot Ajax een gok te nemen en de speler te huren van De Oude Dame, maar de afgelopen maanden werd bekend dat de Amsterdammers de koopoptie op Ihattaren niet zullen toelichten.