Nieuws

'Feyenoord heeft Nederlander op het oog als mogelijke vervanger Arnesen'

'Feyenoord heeft Nederlander op het oog als mogelijke vervanger Arnesen'

13-12-2021 13:18 Laatste update: 15:04

Marcel Brands zou de belangrijkste kandidaat zijn om technisch directeur Frank Arnesen op te volgen, mocht zijn contract in het nieuwe jaar niet verlengd worden. Dat meldt Feyenoord Transfermarkt op Twitter. 

Brands is kort geleden opgestapt als technisch directeur van Everton, nadat er grote onvrede over hem ontstond bij de fans en het bestuur. Eigenaar Farhad Moshiri besloot om Rafael Benítez als trainer aan te stellen, tegen de zin in van de Nederlander. Toen er daarna transferzaken werden besproken achter de rug om van Brands, was het duidelijk dat er geen toekomst voor hem meer was in Liverpool.

Arnesen is sinds eind 2019 de technisch directeur bij Feyenoord, maar zijn contract eindigt na dit seizoen. In oktober waren er veel geruchten over dat de Deen zou bijtekenen, maar sindsdien is het behoorlijk stil geworden. Volgens Feyenoord Transfermarkt zou de Rotterdamse club dus al zoeken naar een mogelijke vervanger voor Arnesen en uitkomen bij Brands. 

Feyenoord zou tot na de jaarwisseling willen proberen om Arnesen binnen boord te houden. Mocht dit niet lukken, is Brands de nummer één kandidaat.