Nieuws

Feyenoord verlengt met verrassende basisklant: 'Er is heel wat gebeurd'

Feyenoord verlengt met verrassende basisklant: 'Er is heel wat gebeurd'

17-11-2022 18:08
1

Quilindschy Hartman heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd tot 2025. De linksback beleeft dit seizoen zijn doorbraak en kan zijn geluk niet op.

Eerder deze week werd al bekend dat Feyenoord met Hartman tot een principeakkoord was gekomen over de verlenging van zijn contract. De linksback heeft zich in een sneltreinvaart opgewerkt tot gewaardeerde kracht in het eerste elftal. De verdediger weet nog goed waar hij dit seizoen begon. "Bij Onder 21", aldus Hartman op de clubsite van de Rotterdammers.

"Maar al snel bleek dat er bij het eerste elftal toch problemen waren op mijn positie, waardoor ik de kans heb gekregen en uiteindelijk heb ik ook veel minuten gemaakt", vervolgt Hartman. De linksback is dolblij met de verlenging van zijn contract. "Het volgende hoogtepunt voor mij."

"Het zijn bijna teveel mooie momenten om op te noemen", aldus Hartman, die met Feyenoord nu een wekenlange winterstop ingaat door het WK in Qatar. Die pauze van het seizoen wordt door Hartman nuttig gebruikt. "Nu kan ik even de tijd nemen om alles te beseffen van de laatste tijd, want er is heel wat gebeurd."