Nieuws

Bayern München geeft de Senegalese burger moed met update over Mané

Bayern München geeft de Senegalese burger moed met update over Mané

09-11-2022 15:31
1

Bayern München heeft de Senegalese burger moed gegeven. Waar L’Équipe woensdag sprak van een streep door het WK van Sadio Mané, brengt Der Rekordmeister een hoopvoller statement naar buiten over zijn aanvaller.

Mané moest dinsdagavond al na twintig minuten spelen naar de kant in het gewonnen duel tegen Werder Bremen (6-1), door een blessure aan zijn kuitbeen. Trainer Julian Nagelsmann sprak na de wedstrijd uit dat hij hoopte 'dat het niets ernstigs was', maar daar klapte L’Équipe weer overheen. Volgens het Franse medium zou de voormalig aanvaller van Red Bull Salzburg, Southampton en Liverpool het WK kunnen vergeten.

Volgens Bayern ligt het allemaal net wat gecompliceerder. 'Sadio Mané liep bij #FCBSVW een blessure op aan zijn rechter kuitbeen. Hij doet niet mee met de wedstrijd tegen Schalke. De komende dagen volgen verdere onderzoeken, #FCBayern staat in contact met de medische kant van de Senegalese voetbalbond.’

De komende dagen zullen er dus verder onderzoek plaatsvinden of Mané alsnog kan deelnemen aan het WK. Vrijdag beslist Senegal-bondscoach Aliou Cissé of hij zijn vedette meeneemt naar het toernooi.