Nieuws

Slot juicht Van Persie toe: 'Geweldig als hij ooit trainer van Feyenoord wordt'

Slot juicht Van Persie toe: 'Geweldig als hij ooit trainer van Feyenoord wordt'

09-11-2022 14:45
3

Arne Slot zou het geweldig vinden als Robin van Persie ooit hoofdtrainer wordt van Feyenoord. Daarmee reageerde de huidige oefenmeester van de Rotterdammers op de uitgesproken ambitie van de voormalig topspits.

Van Persie deed dinsdag een boekje open in de Joe Cole Cast. Daarin liet de all-time topscorer weten dat hij ervan droomt om ooit de leiding te hebben over Feyenoord-één. Ook liet de huidig trainer van Feyenoord O16 weten dat hij vanaf volgend seizen de O18 onder zijn hoede krijgt en dat hij in dat seizoen ook zijn UEFA Pro licentie mag gaan halen.  

"Het lijkt me geweldig als Van Persie hoofdtrainer wordt bij Feyenoord ooit", begint Slot op de persconferentie. "Hij is een ontzettend fijn persoon die nu al vaak bij ons is en hij is heel gedreven. Als je een enorm gedreven hoofdtrainer hebt die een fijn persoon is, helpt dat alleen maar. Het zou fantastisch zijn als hij op termijn hoofdtrainer wordt. Het is voor mij altijd fijn als collega's dat soort ambities hebben."

Van Persie boekte dinsdag nog een klein succesje met de O16 van Feyenoord. De Rotterdammers wonnen de mini-klassieker met 1-3 van Ajax.