Nieuws

Van der Vaart had contact met Ihattaren: 'Ik heb hem een paar appjes gestuurd'

Van der Vaart had contact met Ihattaren: 'Ik heb hem een paar appjes gestuurd'

01-11-2022 20:11

Rafael van der Vaart onthult dat hij contact heeft gezocht met Mohamed Ihattaren. De oud-international hoopt echt dat de creatieve linkspoot alsnog de weg omhoog in zal zetten, maar acht de kans klein.

"Het maakt mij een beetje verdrietig", vertelt Van der Vaart bij Ziggo Sport. "Sneijder heeft gezegd dat Ihattaren hem altijd mag bellen. Ik heb hem ook een paar appjes gestuurd. Dan stuurde hij me een duimpje terug. Erg weinig. Het zit er blijkbaar niet in, maar mijn handen jeuken. Dit is een gozer die zijn kont tegen de krib gooit en dat stoer vindt, maar dat is helemaal niet stoer. Het is stoer om te zeggen: ik ga iets veranderen en keihard werken."

Van der Vaart stelt dat Ihattaren later erg veel spijt gaat krijgen van de keuzes die hij nu maakt. "Ik denk dat hij wat later in zijn puberteit is gekomen. Over vijf jaar kijkt hij terug op deze periode en denkt hij: jezus, wat ben ik een pannekoek geweest. Ihattaren beseft het gewoon niet. Hij heeft zoveel talent en hij gooit nu zoveel weg. Dat stoort mij enorm."