Nieuws

Sturm Graz-trainer slijpt de messen: 'Feyenoord gaat een ander team meemaken'

Sturm Graz-trainer slijpt de messen: 'Feyenoord gaat een ander team meemaken'

27-10-2022 13:51
2

Donderdagavond staat de belangrijke Europa League-wedstrijd tussen Sturm Graz en Feyenoord op het programma. De Oostenrijkers zullen met angst en beven terugdenken aan de eerdere ontmoeting, die met 6-0 werd verloren in De Kuip. Desondanks is Graz-trainer Christian Ilzer vol goede moed.

Ruim een maand geleden was vrijwel elk schot op doel raak voor Feyenoord. Itzer heeft vertrouwen dat de rollen nu wel eens omgedraaid zouden kunnen zijn. "Met onze fans als ruggensteun is het absoluut mogelijk dat Feyenoord nu een ander Sturm Graz zal meemaken", begon hij op de persconferentie.

De Oostenrijkse trainer werd bijgestaan door ervaren rot Albian Ajeti, die in het duel in Nederland nog moest toekijken. "Er staat morgen veel op het spel. Dat weten we, we hebben ons goed voorbereid en we willen natuurlijk een heel ander gezicht tonen dan in de heenwedstrijd", waren de belangrijkste woorden van de Zwitser.

Eén ding is zeker: de winnaar van het duel tussen Feyenoord en Sturm Graz doet hele belangrijke zaken in de groep. Alle teams – dus ook FC Midjylland en Lazio – staan op vijf punten in de groep.