Nieuws

'Ten Hag en Ronaldo spreken op korte termijn over re-integratie in de selectie'

'Ten Hag en Ronaldo spreken op korte termijn over re-integratie in de selectie'

24-10-2022 13:43

Erik ten Hag gaat snel in gesprek met Cristiano Ronaldo. De uitkomst van dit gesprek zal het verloop van de tweede United-periode van de Portugees gaan bepalen, weet The Athletic.

Of Ronaldo zich weer bij de selectie mag gaan voegen, zal duidelijk worden na het gesprek met Ten Hag. Aankomende maandag is de re-integratie van de nummer zeven nog niet het geval: de selectie mag even gaan uitrusten na de turbulente periode met vier wedstrijden in tien dagen tijd.

Ronaldo heeft de afgelopen week individueel getraind, nadat hij uit de selectie werd gezet door Ten Hag. De reden van de verbanning is bekend: de Portugees liep vroegtijdig richting de kleedkamers tijdens het duel met Tottenham Hotspur. Dat betekent volgens het Engelse medium niet dat de tijd van Ronaldo er op zit.

Zowel Ten Hag als Ronaldo lijken allebei te zinspelen op een langere rol van Ronaldo bij de club. De Nederlandse manager gaf eerder al aan dat hij de voormalig doelpuntenmachine er graag bij wil houden, terwijl ook de hoofdrolspeler zelf al op Instagram liet weten dat hij spijt heeft van zijn actie.

Toch zou het kunnen dat Ronaldo uiteindelijk vertrekt uit Manchester. De aanvaller wilde dit afgelopen zomer eigenlijk al doen, maar tot een transfer kwam het niet. Geen enkele club van het niveau dat Ronaldo nastreeft zou hem een aanbod hebben gedaan. Enkel Al-Hilal uit Saudi-Arabië deed hem een lucratief aanbod.