Nieuws

Pelupessy haalt zijn gram bij Wormuth: 'Ik heb mijn voeten laten spreken'

Pelupessy haalt zijn gram bij Wormuth: 'Ik heb mijn voeten laten spreken'

23-10-2022 16:46

Joey Pelupessy kende een zondag vol emoties. De aanvoerder van FC Groningen moest vanaf de bank starten, maar mocht als invaller de wedstrijd beslissen met de 4-2.

Pelupessy mocht in de tweede helft invallen en schoot in de blessuretijd hard raak, waardoor FC Groningen een 4-2 zege over de streep trok. Pelupessy meldde zich na afloop bij de camera van ESPN. "Er zat van alles in, zo zeggen ze dan. Als je helaas niet start en erin mag komen en toch de wedstrijd op slot mag gooien, is wel heel lekker."

De aanvoerder moest vanaf de bank beginnen en baalde daar flink van. "Dat is de keuze van de trainer, hij beslist voor deze wedstrijd, dat moet ik accepteren. Dit is dan een mooie reactie. Je moet met je voeten spreken en dat heb ik gedaan."

Pelupessy geeft toe dat Groningen het in het eerste half uurr zwaar had. "Ik denk niet dat we heel goed in de wedstrijd zaten. Complimenten aan Jan de Boer daarbij. Als we achterkwamen, hadden we het lastiger gehad, maar ja... Ik was niet meer te houden, ik wilde bijna door de boarding heen. We hadden dit nodig als club, dat ik de laatste moest maken is wel heel mooi", stelt de aanvoerder over zijn treffer.