Nieuws

'Als hij speelt zie ik een heel goede Perr Schuurs, bijna een andere dan bij Ajax'

'Als hij speelt zie ik een heel goede Perr Schuurs, bijna een andere dan bij Ajax'

15-10-2022 18:15 Laatste update: 18:17

Perr Schuurs kan niet altijd op een basisplek rekenen bij FC Torino, maar de Nederlander maakt als hij wél speelt een goede indruk op Youri Mulder. De verdediger verliet Ajax de afgelopen zomer en is zich volgens de analist uitstekend aan het ontwikkelen in Italië. 

Schuurs kwam volgens velen tekort voor Ajax en tekende medio augustus voor vier jaar bij de Italiaanse club. Bij Ziggo Sport wordt de ontwikkeling van de verdediger onder de loep gelegd. "Als hij speelde, zag ik een heel goede Perr Schuurs. Bijna een andere dan bij Ajax, waar hij toch soms niet scherp was. Hij wisselde goede wedstrijden af met mindere", stelt de oud-voetballer en analist. 

De 22-jarige mandekker speelt niet altijd, maar wordt zeker niet vergeten door trainer Ivan Jurić. "Hier wordt hij langzaam gebracht, hij speelt niet alles. Hij is zeer agressief en ik vind dat hij het goed doet. Tegen Atalanta, Lazio en Inter speelde hij niet, maar die Buongiorno. Zaterdag speelt Schuurs echter weer. Hij kan goed opstomen en een pass geven, hij moet alleen wat steviger in de duels worden", besluit Mulder.